Tudástár

A Bobdent Implantációs Központ tudástár blogján mindent megtalál, amit a korszerű fogászati implantátumokról tudni érdemes. Ha fogpótlásra van szüksége, és szeretne bővebben tájékozódni a lehetőségekről, itt tájékozódhat az implantátumok különböző fajtáiról, a beavatkozás menetéről, a garanciákról és arról, hogy miben különbözik az implantátum a kivehető fogpótlástól és a fogászati hidaktól.

Implantáció

Digitális Fogászat

A Bobdent Implantációs Központban digitális dianosztikai eszközök, virtuális tervezőprogramok, fogtechnikai partnerünknél pedig a Procera fogtechnikai scanner és tervezőprogram segíti a magas színvonalú munkánkat.

elolvasom

Fogászati Implantáció

Ha hiányzik egy vagy több foga, de nem szeretné lecsiszoltatni a fogait a foghiány pótlása miatt, vagy egy meglévő protézis okoz problémákat, akkor a fogászati implantátumok jelentik a megoldást.

elolvasom

Implantátumon rögzített szóló fogpótlás

Egyetlen fog pótlásakor az implantációs fogpótlás jelenti a legkorszerűbb és legelőnyösebb megoldást, ugyanis a beültetett implantátumnak köszönhetően a fogpótlás készítésekor elkerülheti a hiányzó foggal szomszédos fogak lecsiszolását.

elolvasom

Milyen implantátumot válasszak?

Nagyon fontos az implantátum minden apró részletében kifogástalan minőségű kidolgozottsága, ezért rendelőnkben kizárólag nemzetközileg elismert prémium minőségű Nobel Biocare implantátumok kerülnek felhasználásra. 

elolvasom

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információkat erről itt olvashat.