Árak és garancia

Ahogy nincs két egyforma ember, úgy két egyforma fogazat sem létezik. Éppen ezért, mivel minden eset egyedi, a személyes konzultációt követően egyéni kezelési tervet készítünk Önnek, pontos árajánlattal.

Az implantációs kezelés során felmerülő költségek rendszerint az alábbiakból tevődnek össze:

 • implantáció
 • szükség esetén csontpótlás
 • az implantátumon elhorgonyzott fogpótlás

Vannak olyan kezelési metódusaink, melyeket egységbe tudunk foglalni, ezeket egységes csomagáron tudjuk kivitelezni. Ilyen például a teljes fogív rehabilitációja az eredeti All-On-4® koncepció alapján, a Zygoma implantátumokkal történő teljes fogív rehabilitáció műtétek és az ezekhez tartozó fogpótlások elkészítése.

Implantáció árak

Személyes konzultáció

Állapotfelmérés és digitális CT felvétel

A személyes konzultációt és diagnosztikai eljárásokat követően összeállítjuk és ismertetjük Önnel az általunk javasolt fogászati kezelésének tervét, kezelésének lehetséges alternatíváit, lépéseit, időbeni terminusait és a kezelés várható költségeit.

 • Implantációs fogpótlások 60 perces konzultációja szájsebész szakorvos által 30 000 Ft

  CT elemzés, 3D tervezés, komplex kezelési terv összeállítása, megbeszélése a pácienssel

 • CT felvétel 25 000 Ft
 • Panoráma röntgen 11 000 Ft

Jelentkezzen konzultációs napunkra, amely keretében a teljes állapotfelmérést (konzultáció, CT, röntgen) és az egyéni kezelési tervet 40% kedvezménnyel készítjük Önnek.

Szóló és részleges foghiányok pótlása implantátummal

 • 1. Digitális tervezés, navigált implantátum beültetés 120 000 Ft
 1. Digitális diagnózis felállítás CBCT és a fogászati szkenner eszközökkel
 2. Virtuális fogfelállítás és digitális implantációs műtéti terv készítése a leendő fogpótlás pozíciójának megfelelően, figyelembe véve a páciens egyéni anatómiai sajátosságait DTX Studio Software segítségével
 3. A digitális műtéti terv átvitele és pontos megvalósítása a dinamikus navigációs eszközünk (X-NAV) segítségével
 • Nobel Replace CC PMC implantátum 230 000 Ft
 • Nobel Parallel CC implantátum 230 000 Ft
 • Nobel Active implantátum 260 000 Ft
 • CAD-CAM vázas fémkerámia korona köztes elemre 146 000 Ft
 • CAD-CAM vázas teljes cirkónium korona/hídtag köztes elemre 174 000 Ft
 • Implantátumon elhorgonyzott teljes cirkónium Procera ASC korona 236 000 Ft
 • Implantátumon elhorgonyzott teljes cirkónium Procera korona 236 000 Ft
 • Implantátumra csavarozható akrilát ideiglenes korona ideiglenes felépítménnyel 82 000 Ft

Teljes fogív rehabilitáció – csomagajánlatok

All-on-4® implantáció csomagajánlatok

All-on-4® Induló csomag
1 750 000 Ft

All-on-4® Végleges csomag
3 500 000 Ft

All-on-4® Induló csomag

4 db Nobel implantátumon elhorgonyzott hosszútávú ideiglenes fix híd készítésével

 • All-on-4® implantáció – hosszútávú ideiglenes híddal 1 750 000 Ft / fogív
Az All-on-4® induló csomag a legjobb ajánlatunk az Ön számára, ha el szeretné kezdeni az implantátumokra rögzített teljes fogsorának helyreállítását. Ez az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges) 4 db Nobel Biocare implantátum beültetését, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat és az ideiglenes hidat.

Az implantációt követően 4 munkanapon belül 10 fogat tartalmazó erős és esztétikus hosszútávú ideiglenes fix hidat készítünk, és az implantátumokra csavarokkal rögzítünk. Az ideiglenes fix hidat az implantációt követő 6 hónapos gyógyulási, csontosodási időszakra terveztük, hogy Önnek átmenetileg se legyen szüksége kivehető fogsorra.

6 hónap után javasoljuk az ideiglenes híd végleges hídra való cseréjét, ugyanakkor ez az ideiglenes híd kialakításának köszönhetően 6 hónapnál tovább is hordható, szükség esetén minimális költség ráfordítással javítható.

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

All-on-4® Végleges csomag

4 db Nobel implantátumon elhorgonyzott ideiglenes híddal és a végleges teljes cirkónium híddal
 • All-on-4® implantáció – végleges prémium híddal 3 500 000 Ft / fogív
Az All-on-4® végleges csomag kezelés a legjobb ajánlatunk az Ön számára, ha nemcsak az ideiglenes hidat, hanem a végleges prémium híd elkészítését is szeretné kérni. Ez az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges) 4 db Nobel Biocare implantátum beültetését, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat, az ideiglenes hidat és a Procera cirkónium végleges hidat.

Az implantációt követően 4 munkanapon belül 10 fogat tartalmazó erős és esztétikus hosszútávú ideiglenes fix hidat készítünk, és az implantátumokra csavarokkal rögzítünk. 6 hónap után elkészítjük a végleges Procera cirkónium hidat, amit a csavarozható eljárásnak köszönhetően egyszerűen, pár perc alatt felrakunk.

A prémium csomagban a hosszútávú ideiglenes híd után az elérhető legesztétikusabb végleges hidat készítjük el Önnek: ez a Procera teljes cirkónium körhíd. 

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

All-on-4® Zygoma implantáció csomagajánlatok

All-on-4® Zygoma Hibrid
3 050 000 Ft

All-on-4® Zygoma Quad
3 500 000 Ft

All-on-4® Zygoma Plus
+ 1 750 000 Ft

Zygoma Hybrid kezelés

All-on-4® koncepció alapján

 • A felső fogív teljes rehabilitációja Zygoma Hybrid alkalmazásával 3 050 000 Ft
Előfordul, hogy a felső állcsont hátsó területén csak speciális, hosszú implantátumokkal tudjuk megoldani a körhíd készítését. Ez a Zygoma Hybrid kezelés. Az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges), két Nobel Parallel CC és két Zygoma implantátum beültetését, eredeti Nobel Biocare / Noris Medical Multi-unitokat, Temporary Snap Copingokat, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat, a műtét alatti altatás díját aneszteziológus szakorvos team közreműködésével és a 10 tagú, akrilát, hosszútávú ideiglenes hidat, melyet az implantációt követően 4 munkanapon belül, 6 hónapos időszakra készítünk.

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

Zygoma Quad kezelés

All-on-4® koncepció alapján

 • A felső fogív teljes rehabilitációja Zygoma Quad alkalmazásával 3 500 000 Ft
Előfordul, hogy a felső állcsonton a körhidat csak speciálisan hosszú implantátumokkal tudjuk rögzíteni. Ez a Zygoma Quad kezelés. Az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges), a 4 Zygoma implantátum beültetését, eredeti Nobel Biocare / Noris Medical Multi-unitokat, Temporary Snap Copingokat, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat, a műtét alatti altatás díját aneszteziológus szakorvos team közreműködésével és a 10 tagú, akrilát, hosszútávú ideiglenes hidat, melyet az implantációt követően 4 munkanapon belül, 6 hónapos időszakra készítünk.

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

Zygoma plus fogpótlások

 • Végleges Procera teljes cirkónium híd készítése 1 750 000 Ft
A Zygoma plus szolgáltatás esetén az implantátumokra végleges, nagyon magas esztétikájú Procera teljes cirkónium körhidat készítünk.

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

All-on-6 implantáció csomagajánlatok

All-on-6 Induló csomag
2 350 000 Ft

All-on-6 Végleges csomag
4 100 000 Ft

All-on-6 Induló csomag

6 db Nobel implantátumon elhorgonyzott hosszútávú ideiglenes fix híd készítésével

 • All-on-6 implantáció – hosszútávú ideiglenes híddal 2 390 000 Ft / fogív

Az All-on-6 induló csomag a legjobb ajánlatunk az Ön számára, ha el szeretné kezdeni az implantátumokra rögzített teljes fogsorának helyreállítását. Ez az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges) 6 db konvencionális Nobel Biocare Parallel CC implantátum beültetését, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat és az ideiglenes hidat.

Az implantációt követően 4 munkanapon belül 12 fogat tartalmazó erős és esztétikus hosszútávú ideiglenes fix hidat készítünk, és az implantátumokra csavarokkal rögzítünk. Az ideiglenes fix hidat az implantációt követő 6 hónapos gyógyulási, csontosodási időszakra terveztük, hogy Önnek átmenetileg se legyen szüksége kivehető fogsorra.

6 hónap után javasoljuk az ideiglenes híd végleges hídra való cseréjét, ugyanakkor ez az ideiglenes híd kialakításának köszönhetően 6 hónapnál tovább is hordható, szükség esetén minimális költség ráfordítással javítható.

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

All-on-6 Végleges csomag

6 db Nobel implantátumon elhorgonyzott ideiglenes híddal és a végleges teljes cirkónium híddal

 • All-on-6 implantáció – végleges prémium híddal 4 100 000 Ft / fogív
Az All-on-6 végleges csomag a legjobb ajánlatunk az Ön számára, ha nemcsak az ideiglenes hidat, hanem a végleges prémium híd elkészítését is szeretné kérni. Ez az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges) 6 db konvencionális Nobel Biocare Parallel CC implantátum beültetését, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat, az ideiglenes hidat és a Procera cirkónium végleges hidat.

Az implantációt követően 4 munkanapon belül 12 fogat tartalmazó erős és esztétikus hosszútávú ideiglenes fix hidat készítünk, és az implantátumokra csavarokkal rögzítünk. 6 hónap után elkészítjük a végleges Procera cirkónium hidat, amit a csavarozható eljárásnak köszönhetően egyszerűen, pár perc alatt felrakunk.

A prémium csomagban a hosszútávú ideiglenes híd után az elérhető legesztétikusabb végleges hidat készítjük el Önnek: ez a Procera teljes cirkónium körhíd. 

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

Egyéb áraink

Csontpótlás

Fogelvesztés után az állcsont sorvadni kezd és gyakran annyira elsorvad, hogy annak térfogata már nem alkalmas arra, hogy egy foghiány területére úgy helyezzünk be megfelelő méretű implantátumot, hogy az megfelelő tengelyállásban, megfelelő pozícióban biztonsággal behelyezhető legyen. Különböző problémákra többféle csontpótlási technika alkalmazható:

 • Sinuslift 298 000 Ft
 • Állcsont augmentáció műtét csontpótló anyag, saját csont és membrán felhasználásával GBR technika alkalmazásáva 448 000 Ft

  1 implantátum területén

 • Állcsont augmentáció műtét csontpótló anyag, saját csont és membrán felhasználásával GBR technika alkalmazásával régiónként 597 000 Ft

  2-3 implantátum területén

Aneszteziológia

Rendelőnkben lehetőséget biztosítunk arra, hogy a nagyobb szájsebészeti beavatkozásokat altatásban végezzük.

 • I.v. szedáció biztosítása aneszteziológus team által 250 000 Ft

  3 órára

 • I.v. szedáció biztosítása aneszteziológus team által 300 000 Ft

  6 órára

Galvosurge

 • Galvosurge kezelés 2 implantátumig 182 000 Ft

  Az implantátum körüli csontpótlás díját jelen ár nem tartalmazza.

 • Galvosurge kezelés minden további implantátum esetén implantátumonként 81 000 Ft

  1 implantátum területén

Implantáció garancia

Bobdent Garancia az implantátumokra

A Nobel Biocare és a Noris Medical implantációs rendszer gyártói garanciája időkorlát nélküli. Mi a Bobdentben elsősorban a Nobel Biocare és a Noris Medical termékeit és eszközeit ajánljuk pácienseinknek.
A Nobel és Noris Medical implantátumok felhasználása esetén a gyártói garancia mellé a Bobdent hozzáteszi a munkadíj garanciát, ami azt jelenti, hogy a Nobel implantátumok esetleges cseréje esetén a páciens időkorlát nélküli garanciát élvez. 

Bobdent Garancia a fogpótlásokra, melyek implantátumon rögzülnek

A NobelProcera® fogpótlásokra 10 év* gyártói garancia vonatkozik. Törés, sérülés esetén a gyártó garanciálisan cseréli a megrendelőnek (a Bobdentnek) a fogpótlást.

Az implantátumokra készülő fogpótlások esetén elsősorban a NobelProcera® fogpótlásokat ajánljuk, mert ezekre ún. komplex gyártói garanciát ad a Nobel Biocare cég.  A komplexitás azt jelenti, hogy a fenti 10 éves* garanciális perióduson túl egyben egy időkorlát nélküli garancia is vonatkozik a NobelProcera® fogpótlásra, ha az azt tartó implantátum cseréje szükségessé válna. A Bobdent mindezen esetleges kezelésekre Bobdent munkadíj garanciát vállal, tehát a páciens számára ezek az esetleges kezelések díjmentesek.A Nobel implantátumok és a NobelProcera® fogpótlások ún. zárt gyártói rendszerben készülnek, egyazon gyártói márkát képviselnek. A komplex garancia csak a Nobel implantátumokra készült NobelProcera® fogpótlások esetén érvényes. 

A nem NobelProcera® fogpótlásokra 2 év garanciát vállalunk.

A hosszútávú ideiglenes fogpótlásokra fél év garancia érvényes.

*2023. 02.01. előtt készült NobelProcera® fogpótlásokra 5 év gyártói garancia vonatkozik.

Rendszeres kontrollvizsgálat

Az implantációs fogpótlásokra vonatkozó garancia feltétele a páciens részéről a félévenkénti professzionális szájhigiénés kezelésen való megjelenés, amit rutinszerűen dentálhigiénikus végez. Az évenkénti implantátum-kontroll szintén feltétele a garanciának, amit fogorvos végez. 

A fogorvos által végzett implantátum-kontroll radiológiai vizsgálatból, szükség esetén az implantátumok  tisztításából, az implantátumok körüli szövetek szájon belüli vizsgálatából, szükség esetén azok kezeléséből áll, ami a csavarozható fogpótlás időszakos eltávolításával, majd annak visszahelyezésével járhat. 

Az implantációs fogpótlások fenntarthatóságát biztosító kezelésekkel kapcsolatosan felmerülő költségek nem tartoznak a garancia kereteibe, az implantációs fogpótlások hosszútávú megőrzését szolgálják, ami a fogorvos és a páciens számára egyaránt közös cél. 

Foglaljon időpontot konzultációs
napunkra: 2024. május 24.

Ha Ön is szeretné elkerülni a hagyományos protézist vagy a csontpótlást, viszont szeretné élvezni, hogy felszabadultan mosolyoghat, ehet, ihat, akkor jelentkezzen All-on-4® konzultációs napunkra!

*Ezen a napon a konzultációt, a digitális CT felvételt, a panoráma röntgent és az egyéni kezelési tervet 40% kedvezménnyel 66 000 Ft helyett 39 000 Ft-os áron készítjük el Önnek.

A konzultációs napra jelentkezőket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Az időpontok korlátozott számban, a 06 1 400 1167-es telefonszámunkon vagy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével foglalhatók.