Árak és garancia

Implantátum árak

Ahogy nincs két egyforma ember, úgy két egyforma fogazat sem létezik. Éppen ezért, mivel minden eset egyedi, a személyes konzultációt követően egyéni kezelési tervet készítünk Önnek, pontos árajánlattal.

Az implantációs kezelés során felmerülő költségek rendszerint az alábbiakból tevődnek össze:

  • implantáció
  • szükség esetén csontpótlás
  • az implantátumon elhorgonyzott fogpótlás

Vannak olyan kezelési metódusaink, melyeket egységbe tudunk foglalni, ezeket egységes csomagáron tudjuk kivitelezni. Ilyen például a teljes fogív rehabilitációja az eredeti All-On-4 koncepció alapján, a Zygoma implantátumokkal történő teljes fogív rehabilitáció műtétek és az ezekhez tartozó fogpótlások elkészítése.

Implantátum garancia

Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy pácienseinknek hosszú távon sikeres, magas esztétikájú, pontos illeszkedésű, jól funkcionáló rögzített fogpótlást készítsünk.

A különböző implantátumok beültetésekor nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a legmagasabb minőségű implantátumokat alkalmazzuk. Az All-on-4 teljes fogív helyreállítás kialakítása során ideiglenes, majd a későbbiekben a végleges körhíd készítése során kizárólag a Nobel Biocare saját felépítményeit (Multi-Unit Abutment, Temporary Coping, Snap Coping) alkalmazzuk.

Nobel Biocare az általuk gyártott implantátumokra életre szóló garanciát nyújt a felhasználói (a fogorvosok) számára. A Nobel Biocare implantátumok hosszú távú sikerességét számos tudományos és klinikai vizsgálat alátámasztja, bizonyítja. A Bobdent Implantációs Központ úgy döntött, hogy ezt a garanciát tovább adja páciensei számára, tehát ha a behelyezett Nobel implantátum cseréjére kerülne sor, akkor a csere implantátum beültetése garanciális keretek között, minimális műtéti díj felszámításával valósul meg.

Procera a Nobel Biocare cég saját fogpótlás készítő rendszere, amely kifejezetten a Nobel implantátumokhoz gyárt garantált minőségű egyedi fogpótlásokat. Amennyiben Procera fogpótlást Nobel Biocare implantátumokra készítjük és a későbbiekben az implantátumok cseréje szükségessé válna, a Procera fogpótlások cseréje is garanciális keretek között valósul meg.

A készülő fogpótlások vázszerkezetének fogtechnikusunk által készített leplezésére 1 év garancia érvényes. Az implantátumokra rögzített koronák, hidak esetében az esetleges javítás a csavarozható rögzítési eljárásnak köszönhetően bármikor könnyedén megoldható.

Implantáció árak

Személyes konzultáció

Állapotfelmérés és digitális CT felvétel

A személyes konzultációt és diagnosztikai eljárásokat követően összeállítjuk és ismertetjük Önnel az általunk javasolt fogászati kezelésének tervét, kezelésének lehetséges alternatíváit, lépéseit, időbeni terminusait és a kezelés várható költségeit.

Jelentkezzen konzultációs napunkra, amely keretében a teljes állapotfelmérést (konzultáció, CT, röntgen) és az egyéni kezelési tervet 50% kedvezménnyel készítjük Önnek.

Szóló és részleges foghiányok pótlása implantátummal

  1. Digitális diagnózis felállítás CBCT és a fogászati szkenner eszközökkel
  2. Virtuális fogfelállítás és digitális implantációs műtéti terv készítése a leendő fogpótlás pozíciójának megfelelően, figyelembe véve a páciens egyéni anatómiai sajátosságait DTX Studio Software segítségével
  3. A digitális műtéti terv átvitele és pontos megvalósítása a dinamikus navigációs eszközünk (X-NAV) segítségével

Teljes fogív rehabilitáció – csomagajánlatok

All-on-4™ csomagajánlatok

All-on-4™ Zygoma csomagajánlatok

All-on-6™ csomagajánlatok

All-on-4™ implantáció csomagajánlatok

All-on-4™ Alapkezelés
1 550 000 Ft

All-on-4™ Standard
3 150 000 Ft

All-on-4™ Prémium
3 300 000 Ft

All-on-4™ Alapkezelés

4 db Nobel implantátumon elhorgonyzott hosszútávú ideiglenes fix híd készítésével

Az All-on-4™ alapkezelés a legjobb ajánlatunk az Ön számára, ha el szeretné kezdeni az implantátumokra rögzített teljes fogsorának helyreállítását. Ez az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges) 4 db Nobel Biocare implantátum beültetését, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat és az ideiglenes hidat.

Az implantációt követően 4 munkanapon belül 10 fogat tartalmazó erős és esztétikus hosszútávú ideiglenes fix hidat készítünk, és az implantátumokra csavarokkal rögzítünk. Az ideiglenes fix hidat az implantációt követő 6 hónapos gyógyulási, csontosodási időszakra terveztük, hogy Önnek átmenetileg se legyen szüksége kivehető fogsorra.

6 hónap után javasoljuk az ideiglenes híd végleges hídra való cseréjét, ugyanakkor ez az ideiglenes híd kialakításának köszönhetően 6 hónapnál tovább is hordható, szükség esetén minimális költség ráfordítással javítható.

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

All-on-4™ Standard kezelés

4 db Nobel implantátumon elhorgonyzott ideiglenes fix híddal és végleges Procera titán-kompozit híddal

Az All-on-4™ standard kezelés a legjobb ajánlatunk az Ön számára, ha nemcsak az ideiglenes hidat, hanem a végleges híd elkészítését is szeretné kérni. Ez az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges) 4 db Nobel Biocare implantátum beültetését, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat, az ideiglenes hidat és a Procera titán-kompozit végleges hidat.

Az implantációt követően 4 munkanapon belül 10 fogat tartalmazó erős és esztétikus hosszútávú ideiglenes fix hidat készítünk, és az implantátumokra csavarokkal rögzítünk. 6 hónap után elkészítjük a végleges Procera titán-kompozit hidat, amit a csavarozható eljárásnak köszönhetően egyszerűen, pár perc alatt felrakunk.

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

 

All-on-4™ Prémium kezelés

4 db Nobel implantátumon elhorgonyzott ideiglenes híddal és a végleges teljes cirkónium híddal
Az All-on-4™ prémium kezelés a legjobb ajánlatunk az Ön számára, ha nemcsak az ideiglenes hidat, hanem a végleges prémium híd elkészítését is szeretné kérni. Ez az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges) 4 db Nobel Biocare implantátum beültetését, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat, az ideiglenes hidat és a Procera cirkónium végleges hidat.

Az implantációt követően 4 munkanapon belül 10 fogat tartalmazó erős és esztétikus hosszútávú ideiglenes fix hidat készítünk, és az implantátumokra csavarokkal rögzítünk. 6 hónap után elkészítjük a végleges Procera cirkónium hidat, amit a csavarozható eljárásnak köszönhetően egyszerűen, pár perc alatt felrakunk.

A prémium csomagban a hosszútávú ideiglenes híd után az elérhető legesztétikusabb végleges hidat készítjük el Önnek: ez a Procera teljes cirkónium körhíd. 

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

All-on-4™ Zygoma implantáció csomagajánlatok

All-on-4™ Zygoma Hibrid
2 330 000 Ft

All-on-4™ Zygoma Quad
2 770 000 Ft

All-on-4™ Zygoma Plus
+ 1 600 000 Ft-tól

Zygoma Hybrid kezelés

All-on-4™ koncepció alapján

Előfordul, hogy a felső állcsont hátsó területén csak speciális, hosszú implantátumokkal tudjuk megoldani a körhíd készítését. Ez a Zygoma Hybrid kezelés. Az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges), a Nobel Parallel CC és a Zygoma implantátumok beültetését, eredeti Nobel Biocare Multi-unitokat, Temporary Snap Copingokat, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat, az akrilát 10 tagú, hosszútávú ideiglenes hidat, melyet az implantációt követően 4 munkanapon belül, 6 hónapos időszakra készítünk.

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

Zygoma Quad kezelés

All-on-4™ koncepció alapján

Előfordul, hogy a felső állcsonton a körhidat csak speciálisan hosszú implantátumokkal tudjuk rögzíteni. Ez a Zygoma Quad kezelés. Az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges), a 4 Zygoma implantátum beültetését, eredeti Nobel Biocare Multi-unitokat, Temporary Snap Copingokat, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat, és az akrilát, 10 tagú, hosszútávú ideiglenes hidat, melyet az implantációt követően 4 munkanapon belül, 6 hónapos időszakra készítünk.

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

Zygoma plus fogpótlások

A Zygoma plus szolgáltatás esetén az implantátumokra végleges titán-kompozit vagy nagyon magas esztétikájú Procera teljes cirkónium körhidat készítünk.

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

All-on-6™ implantáció csomagajánlatok

All-on-6™Alapkezelés
2 330 000 Ft

All-on-6™Standard kezelés
3 716 000 Ft

All-on-6™Prémium kezelés
3 866 000 Ft

All-on-6™ Alapkezelés

6 db Nobel implantátumon elhorgonyzott hosszútávú ideiglenes fix híd készítésével

Az All-on-6™ alapkezelés a legjobb ajánlatunk az Ön számára, ha el szeretné kezdeni az implantátumokra rögzített teljes fogsorának helyreállítását. Ez az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges) 6 db Nobel Biocare implantátum beültetését, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat és az ideiglenes hidat.

Az implantációt követően 4 munkanapon belül 12 fogat tartalmazó erős és esztétikus hosszútávú ideiglenes fix hidat készítünk, és az implantátumokra csavarokkal rögzítünk. Az ideiglenes fix hidat az implantációt követő 6 hónapos gyógyulási, csontosodási időszakra terveztük, hogy Önnek átmenetileg se legyen szüksége kivehető fogsorra.

6 hónap után javasoljuk az ideiglenes híd végleges hídra való cseréjét, ugyanakkor ez az ideiglenes híd kialakításának köszönhetően 6 hónapnál tovább is hordható, szükség esetén minimális költség ráfordítással javítható.

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

All-on-6™ Standard kezelés

6 db Nobel implantátumon elhorgonyzott ideiglenes fix híddal és végleges Procera titán-kompozit híddal 

Az All-on-6™ standard kezelés a legjobb ajánlatunk az Ön számára, ha nemcsak az ideiglenes hidat, hanem a végleges híd elkészítését is szeretné kérni. Ez az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges) 6 db Nobel Biocare implantátum beültetését, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat, az ideiglenes hidat és a Procera titán-kompozit végleges hidat.

Az implantációt követően 4 munkanapon belül 12 fogat tartalmazó erős és esztétikus hosszútávú ideiglenes fix hidat készítünk, és az implantátumokra csavarokkal rögzítünk. 6 hónap után elkészítjük a végleges Procera titán-kompozit hidat, amit a csavarozható eljárásnak köszönhetően egyszerűen, pár perc alatt felrakunk.

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

All-on-6™ Prémium kezelés

6 db Nobel implantátumon elhorgonyzott ideiglenes híddal és a végleges teljes cirkónium híddal

Az All-on-6™ prémium kezelés a legjobb ajánlatunk az Ön számára, ha nemcsak az ideiglenes hidat, hanem a végleges prémium híd elkészítését is szeretné kérni. Ez az ár tartalmazza a fogeltávolításokat (amennyiben szükséges) 6 db Nobel Biocare implantátum beültetését, a teljes sebészi és protetikai orvosi munkadíjat, az ideiglenes hidat és a Procera cirkónium végleges hidat.

Az implantációt követően 4 munkanapon belül 12 fogat tartalmazó erős és esztétikus hosszútávú ideiglenes fix hidat készítünk, és az implantátumokra csavarokkal rögzítünk. 6 hónap után elkészítjük a végleges Procera cirkónium hidat, amit a csavarozható eljárásnak köszönhetően egyszerűen, pár perc alatt felrakunk.

A prémium csomagban a hosszútávú ideiglenes híd után az elérhető legesztétikusabb végleges hidat készítjük el Önnek: ez a Procera teljes cirkónium körhíd. 

Jelentkezzen konzultációra, hogy többet tudjon meg a további lehetőségekről. Tudjon meg többet

Egyéb áraink

Csontpótlás

Fogelvesztés után az állcsont sorvadni kezd és gyakran annyira elsorvad, hogy annak térfogata már nem alkalmas arra, hogy egy foghiány területére úgy helyezzünk be megfelelő méretű implantátumot, hogy az megfelelő tengelyállásban, megfelelő pozícióban biztonsággal behelyezhető legyen. Különböző problémákra többféle csontpótlási technika alkalmazható:

Aneszteziológia

Rendelőnkben lehetőséget biztosítunk arra, hogy a nagyobb szájsebészeti beavatkozásokat altatásban végezzük.