All-on-4® referenciáink

Rendelőnkben számos olyan pácienssel találkozunk, akik foghiánnyal küzdenek vagy meglévő protézis okoz nekik mindennapi problémát. Jó néhányan közülük végső elhatározásra jutottak, hogy megcsináltatják fogaikat.

Az All-on-4® – implantátumokon rögzített teljes fogív rehabilitáció jelentette nekik a megoldást, legyen szó alsó vagy felső fogívről. 

Az All-on-4® koncepció lényege

A Nobel Biocare által szabadalmaztatott All-on-4® koncepció lényege, hogy egy kisebb sebészeti beavatkozással 4 db implantátumot ültetünk az állcsontba. 

Az implantációt követően 4 munkanap alatt az implantátumokon rögzített teljes fogpótlást készítünk, így pácienseink számára kivehető fogsor viselésére átmenetileg sincs szükség.
 
A 25 éve bizonyítottan eredményes All-on-4® implantációs technikával jelentős műtéti, időbeli és anyagi megtakarítást biztosítunk az Ön számára.

All-on-4® koncepció
alapján végzett referenciáink

1. eset: All-on-4® alsó és felső fogív rehabilitáció

Páciensünk alsó és a felső fogívén is négy-négy Nobel implantátumot ültettünk be. Erre rögzítettük a hosszútávú ideiglenes hidat, majd a későbbiekben az ideiglenes hidat végleges, magas esztétikájú, alsó és felső Nobel Procera körhídra cseréltük. 

2023_1_eset_elotte_foginysorvadas 2023_1_eset_utana_Allon4

2. eset: All-on-4® felső fogív rehabilitáció

Bemutatjuk egy kerékpáros balesetben megsérült páciensünk történetét, akinek a felső fogíven négy Nobel implantátumot ültettünk be. Erre rögzítettük az ideiglenes hidat, majd a 6 hónapos csontosodási időszak elteltével az ideiglenes hidat végleges, magas esztétikájú Nobel Procera cirkónium körhídra cseréltük.

7_eset_ 7_eset_vegleges
7_kiindulasi_rontgen 7_vegleges_felso_fogsor

3. eset: Az All-on-4® alsó fogív rehabilitáció

Páciensünk alsó fogívén négy Nobel implantátumot ültettünk be, melyre hosszútávú ideiglenes hidat rögzítettünk.
8_Also_kiindulas 8_Also_implantatumokkal

Olvassa el páciensünk részletes esettanulmányát, és tudjon meg többet az All-on-4® implantáció folyamatáról:

4. eset: All-on-4® alsó és felső fogív rehabilitáció

Páciensünk alsó és a felső fogívén is négy-négy Nobel implantátumot ültettünk be. Erre rögzítettük a hosszútávú ideiglenes hidat, majd a csontosodási időszak elteltével az ideiglenes hidat végleges, magas esztétikájú, alsó és felső Nobel Procera körhídra cseréltük.
9_eset_elotte 9_eset_utana

5. eset: Alsó fogív rehabilitáció

Páciensünk alsó fogívén Nobel implantátumokon elhorgonyzott hosszútávú ideiglenes fix hidat készítettünk, majd a csontosodási időszak elteltével az ideiglenes hidat végleges, magas esztétikájú, Nobel Procera cirkónium körhídra cseréltük.

6. eset: All-on-4® alsó és felső fogív rehabilitáció

Páciensünk alsó és a felső fogívén is négy-négy Nobel implantátumot ültettünk be. Erre rögzítettük a hosszútávú ideiglenes hidat, majd a csontosodási időszak elteltével az ideiglenes hidat végleges magas esztétikájú alsó és felső Nobel Procera körhídra cseréltük.

4_eset_elotte 4_eset_utana_
4_elotte_rontgen 4_Utana_rontgen

7. eset: All-on-4® felső fogív rehabilitáció

Páciensünk felső fogívén négy Nobel implantátumot ültettünk be. Erre rögzítettük a hosszútávú ideiglenes hidat, majd a 6 hónapos csontosodási időszak elteltével az ideiglenes hidat esztétikus végleges körhídra cseréltük.

2_eset_elotte 2_eset_utana
2_Kiindulas_rtg 2_Vegleges_rtg

Az All-on-4®
implantációs kezelés menete

Bobdent csapat

Személyes
konzultáció

Felmérjük pontos állapotát és egyéni kezelési tervet készítünk

All-on-4 Implantáció

All-on-4®
implantáció

Egy szájsebészeti beavatkozás alatt beültetjük az implantátumokat

Ideiglenes híd

Erős, ideiglenes,
rögzített híd

4 munkanappal az implantáció után fix, ideiglenes hidat készítünk
végleges híd

Gyönyörű, tartós, végleges körhíd

6 hónap elteltével az ideiglenes hidat magas esztétikájú, kiváló minőségű körhídra cseréljük

Rendszeres kontroll

Rendszeres
kontroll

Fél évente rendszeres vizsgálatra és dentálhigiéniai kezelésre várjuk

Foglaljon időpontot konzultációs
napunkra: 2024. június 28.

Ha Ön is szeretné elkerülni a hagyományos protézist vagy a csontpótlást, viszont szeretné élvezni, hogy felszabadultan mosolyoghat, ehet, ihat, akkor jelentkezzen All-on-4® konzultációs napunkra!

*Ezen a napon a konzultációt, a digitális CT felvételt, a panoráma röntgent és az egyéni kezelési tervet 40% kedvezménnyel 66 000 Ft helyett 39 000 Ft-os áron készítjük el Önnek.

A konzultációs napra jelentkezőket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Az időpontok korlátozott számban, a 06 1 400 1167-es telefonszámunkon vagy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével foglalhatók.