Milyen implantátumot válasszak?

Bizonyítottan megbízhatót, olyan márkát, aminél nemzetközileg elismert szakmai folyóiratokban megjelent tudományos alaposságú, független vizsgálatok bizonyítják az adott implantátum hosszú távú sikerességét.

 

Nobel Biocare prémium minőségű implantátumok

A megbízható implantátumok fontossága

Nagyon fontos, hogy a csontsejtek az implantátum felszínére kitapadjanak, és a felépítmény és az implantátum kapcsolata mikromechanikailag tökéletes legyen, hiszen ha az összecsavarozott struktúrák meglazulnak, akkor az a fogpótlás sérüléséhez, töréshez, vagy az implantátum körüli csont felszívódásához is vezethet.

 

Ezért nagyon fontos az adott implantátum típus minden apró részletében kifogástalan minőségű kidolgozottsága, hiszen az implantátum felszíne csontbarát kell hogy legyen és az implantátum felépítmény csatlakozásnak tökéletesnek kell lenni, minimális rés nélkül, különben a felépítmény idővel kilazulhat. A prémium minőségű implantátumok gyártói erre különleges hangsúlyt fektetnek.

Nobel Biocare implantátumok

A Nobel Biocare cég 40 éves múltjával büszkélkedhet a resztoratív fogászat terén végzett tudományos kutatásban és fejlesztésben. A Nobel Biocare készítette az első fogászati implantátumot, valamint elsőként iparosították a fogászati implantátumok és CAD/CAM alapú protézisek gyártását. Ezt követően is számos újabb technológiát vezettek be, melyek közül sok azóta iparági standarddá vált.

A Nobel Biocare implantátumok előnyei

Mindenre van megoldás

A Nobel Biocare márka komplex rendszereinek és innovatív megoldásainak köszönhetően minden foghiánnyal kapcsolatos problémára megoldást nyújt. Legyen szó egy, több, vagy teljes foghiányól, akár csonthiányról a Nobel Biocare termékeivel lefedi a teljes problémakört. Rendelőnk ezért is kötelezte el magát a márka mellett, mert nincs számukra lehetetlen az implantáció területén.

Miért ajánljuk a Nobel Biocare implantátumokat?
  • Azért, mert e cég mögött álló szakmai múlt nagyobb biztonságot jelent a fogászati implantációban. A Nobel Biocare cég mögötti több, mint 50 éves múlt, szakmai tapasztalat garancia arra, hogy műhelyükben kizárólag biztonságos, hosszú távon sikeres, kiforrott technikai elemek kerüljenek megvalósításra. A Nobel Biocare cég volt a világon az első, amely fogászati implantátumot kezdett gyártani és forgalmazni a világpiacon. Az általuk gyártott implantátumok hosszú távú sikerességéről számos független tudományos vizsgálat tanúskodik. A cég nevéhez fűződő értékek egyet jelentenek a szakmai kiforrottsággal, innovációval és tartóssággal. Implantátumaik közös jellemzője a felszíni csavarmenetek tökéletes kidolgozottsága (makro-design) és a csontszövet számára rendkívül jól befogadható mikro-struktúra (a szabadalom alatt álló Ti-Unite felszín) az állcsont állományban való maximális rögzülése céljából. Ezen kívül az implantátum és a felépítmény közötti kapcsolat finommechanikai szempontból maximális pontosságú, ezért a hosszú távú sikeresség Nobel Biocare implantátumokkal reális elvárás.

 

  • Azért, mert a Nobel Biocare innovációs technológiája lehetővé teszi, hogy szakorvosa a legkorszerűbb implantációs eljárást ajánlhassa Önnek. A Nobel Biocare fejlett innovációs technológiájának köszönhetően implantátumaikkal napjaink legmodernebb implantációs eljárásai valósíthatók meg. Így például lehetőség nyílik arra is, hogy CT felvétel birtokában az implantációs fogpótlás 3D-ben előre tervezhető legyen, és igen nagyfokú pontossággal valósuljon meg maga az implantáció, computer által segített navigációval (ún. vezetett műtét, guided surgery), ami a pácienseink számára nagyobb biztonságot, kiszámítható esztétikai és funkcionális eredményt nyújt.

 

  • Azért, mert a világszerte elismert Nobel Biocare minőségbiztosítási rendszere garantálja a prémium minőséget és a kiváló hosszútávú eredményt. A magas minőség mellett elkötelezett Nobel Biocare cég garanciát vállal az általa gyártott eszközök anyagtisztaságáért, minőségéért és tartósságáért.Az implantátumaikat alkalmazó szakorvosok tekintetében pedig a magas képzettség, innovatív szemlélet a Nobel Biocare cég számára is elengedhetetlen feltétel.

 

  • Azért, mert a Nobel Biocare cég nem csak implantátumokat gyárt. A cég a Nobel Procera rendszer segítségével egy zárt minőségbiztosítási rendszeren belül a Nobel implantátumokra készülő egyedi fogpótlások vázszerkezetét is képes csúcsminőségben, időtállóan, CAD-CAM technológiával legyártani. A Procera a Nobel Biocare cég saját fejlesztésű fogpótlás készítő CAD-CAM rendszere. A Procera vázszerkezettel készített cirkónium vázas koronák, hidak anyagminősége nagyon magas esztétikai és funkcionális követelményeknek is eleget tesz, és az implantátum felszínhez való kapcsolódásuk pedig rendkívül pontos, erre a Nobel Biocare garanciát is vállal. Ez a pontosság a hosszú távú siker, azaz az időtálló implantációs fogpótlás egyik kulcsfontosságú záloga.

Nobel Biocare megoldások

All-on-4™
A fix megoldás

All-on-4™ a neve egy eredményes és hatékony technikának, amelynél általában 4 fogászati implantátum biztosítja a felső vagy alsó fogsor stabil rögzülését. Az All-on-4™ egy hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást tesz lehetővé egy erős és biztos elhorgonyzás révén, ezáltal egy természetesebb mosolyt adva.

NobelReplace
A világ legtöbbet használat implantátuma

NobelReplace család egy, a fog gyökerét formázó implantációs rendszer, mely magas stabilitásával és egyszerűen alkalmazható fogpótlási megoldásaival vált a legkedveltebb implantációs rendszerré. Nyaki kialakítása segít a fogak természetes formájának, esztétikájának megtartásában, így nem csak funkciójában de kinézetében is az igazihoz megszólalásig hasonlító fogpótlás készülhet.

NobelActive
Ami semmi máshoz nem hasonlítható

A cég legkorszerűbb implantátuma, mely különleges formájú és menetkialakítású, kiemelkedően stabil. Akár gyengébb csontminőség esetén vagy foghúzások helyén is azonnal, biztonságosan alkalmazható. Erős, konikus kialakítású csatlakozása maximális biztonságot nyújt.

NobelProcera™
Egyedi tervezésű fogpótlások

A NobelProcera  a világon az első CAD/CAM módszerrel előállított fogpótlás gyártó rendszer melynek termékeit a paciensek ezrei hordanak a szájukban évtizedek óta.  1983-ben Matt Anders Procera néven újtára indított a digitalis fogtechnika egyik alapkövének számító rendszert.

Az eljárás lényege, hogy a számítógépes segítséggel tervezik, majd gyártják le az egyedi paciens igényeknek megfelelő koronákat, hidakat, és egyéb megoldásokat. Folyamatos minőségbiztosítás, és állandó felügyelet mellett, gyári minőségben és precizitással kerülnek ki a götheborgi gyárból koronák és hídtagok milliói. Az állandó minőséget a fejlett technológiák , fogtechnikai mértékkel is hatalmas gépek, és a folyamatos fejlesztések biztosítják.