Orvosaink

Dr. Orosz Gábor M.Sc.

Dr. Orosz Gábor – Implantációs szakorvos, szájsebész

A fogbeültetéseknél kiemelten fontos, hogy magasan képzett szakembert válasszunk. A Bobdent Implantációs Központ specialistája, Dr. Orosz Gábor szájsebész szakorvos rendszeresen vesz részt hazai és külföldi továbbképzéseken, hogy elsajátítsa a legkorszerűbb technikákat. A folyamatos szakmai továbbképzéseken túl alapvető fontosságúnak tartja, hogy egy komplex beavatkozás is jó légkörben történjen, és pozitív élményként maradjon meg a páciensben. 

Dr. Németh Viktória

Dr. Németh Viktória – Implantációs fogpótlások fogszakorvosa

Az elmúlt 20 évben az esztétikai fogászati kezelések mellet egyre nagyobb érdeklődéssel fordult a szájsebészet felé. Nagy tapasztalatot szerzett a fogászati implantátumokra készítendő fogpótlások terén, legyen szó szóló részleges vagy teljes foghiányok pótlásáról. 2019 óta az implantációs fogpótlások készítése során nemcsak a fogpótlástani, hanem a sebészeti szakterületre is kiterjed praxisa Dr. Orosz Gábor szakmai felügyelete és segítsége jóvoltából.

Dr. Bártfai Eszter M.Sc.

Dr. Bártfai Eszter – Implantációs fogpótlások fogszakorvosa

Dr. Bártfai Eszter a fogakat érintő betegségek kezelése során elsősorban a fogak megmentésére törekszik, de sajnos nem minden fog menthető. Így hatalmas sikerélmény és öröm számára, amikor a fogpótlással sikerül visszaadnia valakinek a mosolyát, egészségét. 

Ahhoz, hogy a legkorszerűbb technológiával és anyagokkal végezhesse hivatását, folyamatosan képzi magát hazai és nemzetközi kurzusokon, konferenciákon.